ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης είναι από τις πιο σταθερές και ευχάριστες παρουσίες στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, οπότε άπαντες περίμεναν ότι θα γινόταν ένα καλό παιχνίδι. Και όντως έγινε, μόνο που δεν είχε νικητή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα, με το 1-1 να μένει ως το τέλος, παρά το γεγονός ότι οι Αρκάδες έμειναν με 10 παίκτες στο 82′ λόγω αποβολής του Μπαράλες.

Οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους στα πρώτα λεπτά, αλλά το κακό ήταν ότι… δεν μπορούσαν να τα βρουν, με συνέπεια τα λάθη να είναι αρκετά εκατέρωθεν και οι καλές φάσεις ανύπαρκτες. Για την ακρίβεια, για να γίνει κατανοητό το τι παιχνίδι γινόταν, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή στα πρώτα 26 λεπτά ήταν η αναγκαστική αλλαγή των φιλοξενούμενων, με τον τραυματία Μουνάφο να αφήνει τη θέση του στον Ιγκλέσιας.

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα βελτιώθηκαν. Τόσο, ώστε να δούμε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά: Γύρισμα του Άλβαρες και πολύ ωραίο σουτ του Σίτο για το 0-1 στο 34′, κεφαλιά του Μπρένερ στο δοκάτι και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Τσιφτσή και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 στο 37′.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51′ ο Αστέρας είχε δοκάρι σε σουτ του Άλβαρες και στην επαναφορά ο Σονί ήταν άστοχος, για να ακολουθήσει στο 62′ νέα μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά σε σουτ του Σίτο εντός περιοχής που απέκρουσε ο Λοντίγκιν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι αλλά στο 82′ έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Μπαράλες χτύπησε εκτός φάσης τον Πίρσμαν και είδε την κόκκινη κάρτα, με συνέπεια στις καθυστερήσεις να κινδυνέψουν να χάσουν, αλλά ο Τσιφτσής έκανε μεγάλη επέμβαση στο διαγώνιο σουτ του Μίνα, κρατώντας το 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (86′ Μίνα), Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σάλιακας, Μπρένερ (43′ Μορέιρα), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (76′ Λώλης).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρθία (94′ Τασουλής), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Σανταφέ (66′ Βαλιέντε), Μουνάφο (26′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (94′ Κανελλόπουλος), Σίτο, Σονί (66′ Γκόμεθ), Μπαράλες.