Μια παράξενη ιστορία απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του 6ου ομίλου του Europa Conference League. Ο προπονητής Βλάντιμιρ Βάις έστειλε στη β’ ομάδα τον μέσο Ντάβιντ Χρντσαρ επειδή έβαψε τα μαλλιά του.

Ο Σλοβάκος τεχνικός είναι γνωστός για τις… παραξενιές του, αλλά και πως πάνω απ’ όλα βάζει την πειθαρχία. Αυτή τη φορά, όμως, ίσως και να το παρατράβηξε, εφόσον αληθεύει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «SportSk» και δεν συνέβη γι’ άλλο πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Ντάβιντ Χρντσαρ, μέσος της Σλόβαν Μπρατισλάβας, έβαψε τα μαλλιά του ξανθά πριν από την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Λιπτόφσκι Μίκουλας (24/10) για το πρωτάθλημα της Σλοβακίας (νίκη με 4-0). Αν και προοριζόταν ν’ αρχίσει στην 11άδα έμεινε στον πάγκο την τελευταία στιγμή και δεν έπαιξε λεπτό. Δεν αγωνίστηκε ούτε και στο ματς Κυπέλλου με την Κόζιτσε την περασμένη Τετάρτη (νίκη με 5-0, 27/10). Σ’ αυτό το διάστημα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Ο Βάις ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως όσο έχει αυτό το look δεν θα παίζει, κατά τη διάρκεια του γεύματος της ομάδας πριν από το ματς της Κυριακής. Ο Χρντσαρ δεν έχει μιλήσει δημοσίως για το περιστατικό παρά μόνο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που τον δείχνει με το ξανθό του μαλλί στο προπονητικό κέντρο της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Από τη μεριά του, ρολο σύλλογος τόνισε: «Η επιλογή των παικτών για ένα παιχνίδι αφορά τον προπονητή και μόνο αυτόν. Όπως και η διάταξη και οι αλλαγές. Ο προπονητής έχει τα δικά του κριτήρια με τα οποία αξιολογεί ποιους παίκτες θα επιλέξει και ποιους όχι. Είναι το δικαίωμα του κι ο σύλλογος δεν εμπλέκεται σ’ αυτή τη διαδικασία κι ούτε θα εμπλακεί. Επίσης το κλαμπ δεν ενδιαφέρεται να σχολιάσει το τί συμβαίνει εσωτερικά στ’ αποδυτήρια της πρώτης ομάδας».