Ήταν από τις περιπτώσεις που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί πριν την έναρξη της αναμέτρησης και στη συνέχεια αυτό επιβεβαιώνεται και κατά τη διάρκειά της. Ακόμη κι αν το σκορ δεν είναι τόσο μεγάλο όσο θα περίμενε κανείς. Και το 1-0, άλλωστε, μια χαρά έκανε τη δουλειά για τον ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε τον Αχέροντα Καναλακίου με το πέναλτι του Καστάνιος και πήρε την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, δεν ήταν… πλούσιο, με τους Κρητικούς να σκοράρουν στο 23′ με πέναλτι του Καστάνιος και στη συνέχεια κάνουν… αγγαρεία. Γεγονός που θα μπορούσαν να πληρώσουν στο 79′, όταν ο γηπεδούχος Αχέρων είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Βέρμπη.

Η μπάλα, όμως, έφυγε άουτ και στα λεπτά που απέμεναν οι προσπάθειες της ομάδας της Πρέβεζας δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, με τον ΟΦΗ να κρατάει το σκορ και να προκρίνεται στην επόμενη φάση της διροργάνωσης.

Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππίας, Παπανίκου, Ζδραβος, Φράγκος, Πότσης, Γεωργίου, Βέρμπης, Τσούτσης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς (46′ Μεγιάδο), Γκαγέγος (46′ Λυμπεράκης), Ναμπί (60′ Γρίβας), Φαν Ντάινεν (60′ Νέιρα), Καμάου, Καστάνιος (75′ Ντουρμισάι).