Με τις επιδόσεις του και τις επιτυχίες του, ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει «αναγκάσει» τον ελληνικό Τύπο και γενικά τον ελληνικό λαό να αναφέρεται σε αυτόν πάντα για ευχάριστα θέματα και μόνο. Αυτή τη φορά, όμως, η δήλωσή του για το κίνημα #MeToo προκάλεσε αρνητικά σχόλια για τον ίδιο, ο οποίος ανασκεύασε λίγες ώρες μετά. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως ξεχάστηκαν όσα είπε αρχικά, όπως δείχνει και η αντίδραση της Μαρίας Πολύζου.

Η Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος είχε συγκλονίσει πριν λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας στην αυτοβιογραφία της ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον πατέρα της. Δεν προκαλεί έκπληξη, επομένως, το γεγονός ότι δεν της άρεσαν καθόλου όσα είπε ο Πετρούνιας, αποφασίζοντας να τα σχολιάσει.

«Ντροπή μόνο»

Και το έκανε μέσω της σελίδας της στο Facebook, όπου έγραψε τα εξής, μετά τη δήλωση του Έλληνα Ολυμπιονίκη.

«Εύχομαι να μην χρειάζεται ποτέ ως κοινωνία να είμαστε παρόντες σε πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης για να πιστεύουμε τα θύματα! Δεν καταλαβαίνω που ωφελεί αυτή η αδιανόητη άποψη! Ας κατέβει από το «εγώ» που βρίσκεται στο «εμείς» της κοινωνίας!! Θα με απογοήτευε να ακούσω κάτι τέτοιο από οποιονδήποτε άνθρωπο, πόσο μάλλον από έναν ολυμπιονίκη!ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ…!».