Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η έντονη βροχόπτωση έχει ως συνέπεια να… πονέσει οικονομικά ο Άρης, αφού το ρέμα που υπάρχει δίπλα στο αθλητικό κέντρο στην περιοχή του Νέου Ρυσίου υπερχείλισε και προκάλεσε ζημιές 400.000 ευρώ, αφού καταστράφηκαν τα έργα ανακαίνισης της τελευταίας διετίας. Εκνευρισμός και απογοήτευση στην ΠΑΕ που πρέπει να αρχίσει τις εργασίες στις εγκαταστάσεις από το μηδέν ξανά.

Η ειδησεογραφία το τελευταίο 24ωρο περιστρέφεται κυρίως γύρω από όσα έζησε η Αττική, με τον χαμό που προκλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας Μπάλλος. Προβλήματα και ζημιές, όμως, υπήρξαν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Όπως, για παράδειγμα, σε αυτή του Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη, όπου υπήρχαν πολύ σοβαρές ζημιές στο αθλητικό κέντρο του Άρη.

Η ΠΑΕ είχε φροντίσει την τελευταία διετία να κάνει έργα ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις, αλλά τώρα είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει ξανά από την αρχή, αφού η έντονη βροχόπτωση είχε ως συνέπεια να καταγραφούν ζημιές που φτάνουν στις 400.000 ευρώ.

Βροχή - καταιγίδα

Το ρέμα… παρέσυρε τα πάντα

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα προέκυψε λόγω του ρέματος που υπάρχει δίπλα από το αθλητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο. Η δυνατή βροχή είχε ως αποτέλεσμα αυτό να υπερχειλίσει και τελικά… την πλήρωσαν οι εγκαταστάσεις του Άρη.

Το πάρκινγκ και ο εσωτερικός χώρος των αποδυτηρίων πλημμύρισαν, πράγμα που σημαίνει ότι καταστράφηκαν όλα τα μηχανήματα και τα ντουλάπια που είχε εγκαταστήσει η ΠΑΕ για την αποθεραπεία των παικτών, ενώ ζημιές έχουν καταγραφεί επίσης στα όργανα γυμναστικής και στις εγκαταστάσεις της σάουνας.