Στο χειρουργικό τραπέζι θα ξαπλώσει ο Κώστας Γαλανόπουλος, για να τελειώνει μια και καλή με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Ο διεθνής μέσος εξετάστηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα από τον Ολλανδό ορθοπεδικό, Νικ Φαν Ντικ, παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου. Ο Ολλανδός, ο οποίος θεωρείται «εξπέρ» σε τέτοια ζητήματα, καθησύχασε τον Γαλανόπουλο, λέγοντάς του ότι δεν είναι κάτι περίπλοκο.

Το πρόβλημα λύνεται με επέμβαση, η οποία θα οριστεί μετά τις αναλυτικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης, και ειδικά την αξονική τομογραφία. Ο Γαλανόπουλος ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τον αστράγαλό του, εν μέρει λόγω πανδημίας.

Είχε υποβληθεί σε προγραμματισμένη και τυπική επέμβαση τον Δεκέμβριο του 2019, όμως η αποθεραπεία του συνέπεσε με το πρώτο lockdown.

Οι τότε απαγορεύσεις δεν επέτρεψαν στον «Γαλανό» να γυμνάζεται σε κατάλληλες για τον αστράγαλό του επιφάνειες, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει πάρα πολύ η επανένταξή του. Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται στο ίδιο σημείο, παρότι δεν αφορά τον χόνδρο του αστραγάλου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.