Στο The2night Show ήταν καλεσμένος ο Ολυμπιονίκης, Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιτυχία του στο Τόκιο με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κωπηλασία, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και για την αυστηρή διατροφή που έπρεπε να κάνει, όταν ήταν στην ελαφριά κατηγορία.

«Εγώ έτρωγα παγάκια, όταν ήμουν στην ελαφριά κατηγορία. Από το 2016 για να πιάσω τα κιλά και να ξεχάσω την πείνα μου, έτρωγα τσίχλες και παγάκια για να είμαι στα κιλά που πρέπει. Αν είσαι παραπάνω στα γραμμάρια για παράδειγμα, κόβεσαι. Ήμουν στο Ρίο τότε και πιο μικρός. Δεν έτρωγα πάρα πολλά τρία τέσσερα την ημέρα. Ούτε νερό μπορείς να πιεις εκείνη την περίοδο γιατί αυξάνει τα γραμμάρια, οπότε το κάνεις για να ξεδιψάσεις και λίγο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς το άθλημά μας το κάνουμε αφιλοκερδώς, δεν έχουμε καμία στήριξη. Ό,τι προσπαθεί κι η ομοσπονδία με χορηγούς γιατί είναι πανάκριβος κι ο εξοπλισμός. Μπορεί να κοστίζουν από είκοσι μέχρι και σαράντα χιλιάδες τα σκάφη. Η Αγγλία ξόδεψε 125 εκατ. λίρες στην Ολυμπιάδα μόνο για την κωπηλασία και δεν πήρε χρυσό μετάλλιο και πήραμε εμείς με μηδέν. Είχα αποφασίσει να σταματήσω την κωπηλασία, επειδή δεν πληρωνόμασταν και δεν είχα κανέναν εισόδημα. Η μητέρα μου με έπεισε να μην τα παρατήσω».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.