Ένας εκπληκτικός Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 4-0 από το ημίχρονο και τελικά νίκησε με 5-1 τον Βόλο, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα.

Ο Βόλος πήγε στη Λεωφόρο ως πρωτοπόρος στη βαθμολογία, ως η μοναδική ομάδα που είχε τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Και τελικά στο 4ο λεπτό έχανε με 2-0… Οι πράσινοι ήθελαν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και μπήκαν… οργισμένοι στο παιχνίδι, βάζοντας από νωρίς βάσεις νίκης: Κλέψιμο του Καρλίτος στον Κλέιμαν και 1-0 στο 3′, σέντρα του Χατζηγιοβάνη και ωραίο πλασέ του Ιωαννίδη για το 2-0 στο 4′!

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήλεγχε πλήρως την κατάσταση και τελικά καθάρισε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με το σκορ στο 4-0, αφού βρήκαν δίχτυα και οι Χατζηγιοβάνης (με προβολή στο 33′ μετά την ωραία μπαλιά του Καρλίτος) και Βιτάλ (με πέναλτι στο 45’+1 μετά το μαρκάρισμα του Φεράρι στον Καρλίτος).

Πιο χαλαρός στο β’ μέρος

Στην επανάληψη, όπως ήταν αναμενόμενο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο χαλαρά και οι φιλοξενούμενοι να βγάλουν μια αντίδραση. Και το έκαναν, αφού στο 58′ μείωσαν σε 4-1 με την κεφαλιά του Γκιουλέν μετά την εκτέλεση φάουλ (4-1). Στο επόμενο λεπτό ο Μπαρτόλο είχε καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ και τελικά στο 69′ οι πράσινοι έβαλαν και 5ο γκολ! Σκόρερ ξανά ο Καρλίτος, αυτή τη φορά με προβολή μετά; το γύρισμα του Βέλεθ (5-1).

Οι δύο προπονητές, στη συνέχεια, έκαναν αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και ο Παναθηναϊκός… σταμάτησε στο 5-1 και ελπίζει σε καλύτερη πορεία από εδώ και πέρα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ (75′ Σάρλια), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (76′ Μαουρίσιο), Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης (63′ Παλάσιος), Καρλίτος (71′ Μακέντα), Ιωαννίδης (71′ Λούντκβιστ).

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο (46′ Γκιουλέν), Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν (74′ Σοάρες), Ροσέρο (46′ Μπαριέντος), Φερναντές (74′ Τερεζίου), Φαν Βέερτ (74′ Βοϊτκόφσκι).