Το 3-3 του ΟΦΗ με την ΑΕΚ προκάλεσε πολλές συζητήσεις για τις διαιτητικές αποφάσεις των Φωτιά – Σκουλά, αλλά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τόνισε δεν υπήρξε κάποιο λάθος.

Ήταν ένα παιχνίδι που θα έκανε ούτως ή άλλως θόρυβο. Με την Ένωση να προηγείται με 3-0 μέχρι και το 78ο λεπτό, το γεγονός ότι έληξε 3-3 αποτελεί είδηση. Ο θόρυβος έγινε ακόμη μεγαλύτερος, όμως, λόγω των έντονων διαμαρτυριών των κιτρινόμαυρων για τη διαιτησία.

Η ΑΕΚ έχει παράπονα από τις αποφάσεις των Φωτιά και Σκουλά στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά δεν έχει κανένα παράπονο από αυτούς ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο οποίος στην καθιερώμενη ανάλυση των φάσεων της αγωνιστικής τόνισε ότι όλα έγιναν σωστά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλάτενμπεργκ για το ΟΦΗ – ΑΕΚ…

Για τη φάση της κλωτσιάς του Καμάου στο πρόσωπο του Χατζισαφί: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη στον Καμάου στη φάση με τον Χατζισαφί καθώς ο παίκτης του ΟΦΗ είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το πόδι του, ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον Καμάου που σκοπό είχε να παίξει την μπάλα».

Για τη φάση της αποβολής του Λιβάι Γκαρσία: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας καθώς το να βάζεις το χέρι σου στον λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».