Μπορεί η ΚΠΡ να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ και να κινδυνεύει με υποβιβασμό, ωστόσο ο Χάρι Ρέντναπ δεν έχει κανένα λόγο να νιώθει… πίεση για τη θέση του.

Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος της ομάδας, Τόνι Φερνάντες διέψευσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί περί απόλυσης του πολύπειρου τεχνικού, ξεκαθαρίζοντας πως στο πρόσωπό του 67χρονου η διοίκηση βλέπει τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να κρατήσει τους ρέιντζερς στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Υπάρχουν πολλές φήμες αναφορικά με τη θέση του Χάρι, η οποία λέγεται πως είναι σε κίνδυνο, επομένως σκέφτηκα ότι ήταν η ώρα να βάλω τέλος σε αυτή τη φημολογία, ώστε όλοι να είναι συγκεντρωμένοι στην πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Χάρι είναι ο καλύτερος άνθρωπος για να μας βγάλει από αυτή τη θέση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Έχει μεγάλη εμπειρία και έχοντας μιλήσει μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πεπεισμένος να γυρίσει τα πράγματα και να μας βοηθήσει να κρατήσουμε την ταυτότητά μας στην Πρέμιερ Λιγκ», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια στήριξης του Φερνάντες.

Πηγή: sport-fm.gr