Να σεβαστεί την ηρεμία της ομάδας

Η απάντηση της ΕΠΟ στον Γκέκα


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
9:03
21/11/2010
Να σεβαστεί την ηρεμία της ομάδας
loading

Η συνέντευξη του Γκέκα και τα όσα είπε για την Εθνική ομάδα προκάλεσαν την αντίδραση της ΕΠΟ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τον διεθνή παίκτη να αναφερθεί στους… αληθινούς λόγους της απόφασής του!

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως για άλλη μια φορά η ομοσπονδία σέβεται απόλυτα την απόφαση του φορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να μη συμμετέχει στην Εθνική ομάδα, όμως όπως χαρακτηριστικά γράφεται «δεν είναι άρρωστη η Εθνική, αλλά αρρώστια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή συνέντευξη του Φάνη Γκέκα, η οποία δημοσιεύτηκε στο website gazzetta.gr, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής:

Όταν ο Φάνης Γκέκας εγκατέλειψε την Εθνική Ομάδα με απροσδιόριστες αιτιάσεις, επιλέξαμε να μην παρασυρθούμε σε δημόσιο διάλογο μαζί του, γιατί η ΕΠΟ και σέβεται και αναγνωρίζει την προσφορά όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Θα τηρήσουμε την ίδια στάση και σήμερα, παρότι οι αφορμές εκ μέρους του Φάνη Γκέκα το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει χωρίς κανέναν λόγο. Επίσης, δεν θα μπούμε στη διαδικασία ερμηνείας της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, αν και θα ήταν χρήσιμο για όλους να μπει ο ίδιος στη διαδικασία να την εξηγήσει, διότι τα κίνητρά της είναι πραγματικά ακατανόητα.

Η ΕΠΟ εξακολουθεί να σέβεται την απόφασή του Φάνη Γκέκα, αλλά ήρθε η ώρα να σεβαστεί και ο ίδιος την ηρεμία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και να μπει ένα τέλος στη συνεχιζόμενη και απρόκλητη επίθεση ευαισθησίας προς την Εθνική Ομάδα.

Η οποία δεν είναι άρρωστη, αλλά "αρρώστια"».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει