Η πολιτευτής της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook ασχολήθηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης η οποία θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Θυμίζουμε ότι Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε αποδεκτή αυτή των «κίτρινων» για την υπόθεση Μπόρτσι Λάσκοφ με αποτέλεσμα να τιμωρείται η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αφαίρεση έξι βαθμών από τη νέα Σούπερ Λίγκα.

Aξίζει να σημειωθεί πως, η ΠΑΕ Άρης είχε ξεκαθαρίσει στην εκδίκαση της υπόθεσης ότι δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στην υπόθεση του Λάσκοφ, μάλιστα τότε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε αναλάβει την ευθύνη, εμφανίζοντας και μάρτυρα ο οποίος παραδέχθηκε ότι λειτούργησε για λογαριασμό του και διέπραξε την πλαστογραφία.

Η κ. Λατινοπούλου είπε χαρακτηριστικά πως «είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του 2021 να ξεκινά το Εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου χωρίς όλες οι ομάδες να ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία» κάνοντας λόγο για «κατάφωρη αδικία και αλλοίωση της βαθμολογίας του ερχόμενου πρωταθλήματος της Super league».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της

«Θεωρώ στην Ελλάδα του 2021 αδιανόητο να ξεκινήσει το Εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League χωρίς όλοι να ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Είναι αδιανόητο να αφαιρούνται μετά από τόσα χρόνια βαθμοί από την ομάδα του ΑΡΗ για μία περίεργη υπόθεση στερώντας του το δικαίωμα στην ισονομία και την δίκαιη αντιμετώπιση αφού του αφαιρούνται από το φετινό πρωτάθλημα 6 βαθμοί ενώ ο ίδιος ο παίχτης έχει ομολογήσει πως ήταν ο μοναδικός φταίχτης. Ελπίζω σε αναψηλάφηση της υπόθεσης και σε πλήρη δικαίωση από το ΚΑΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ γιατί αλλιώς θα μιλάμε για μία κατάφωρη αδικία και φυσικά για αλλοίωση του ερχόμενου πρωταθλήματος. Οι τεράστιες καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης είναι μία από τις μεγάλες πληγές της Ελλάδας στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

Θεωρώ στην Ελλάδα του 2021 αδιανόητο να ξεκινήσει το Εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League χωρίς όλοι…

Posted by Λατινοπούλου Αφροδίτη on Friday, September 3, 2021