Ενοχλημένος ο Τσιτσιπάς με ερώτηση δημοσιογράφου για τα toilet break, άνοιξε διάλογο μαζί του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήρθε σε αντιπαράθεση, σε ήρεμους τόνους, με δημοσιογράφο ο οποίος τον πίεζε για το ζήτημα των toilet breaks και κυρίως για τον χρόνο που χρησιμοποιεί.

Ο Ελληνας τενίστας επέμεινε πως δεν έχει παραβεί τους κανονισμούς και ότι δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο. Ο δημοσιογράφος επέμενε ωστόσο θεωρώντας ότι ο Στέφανος δεν σέβεται τους αντιπάλους του με τον χρόνο που κάνει και τον ρωτούσε αν τον συμβουλεύει κανείς γι’ αυτά τα θέματα. Εκεί ενοχλημένος ο Τσιτσιπάς απάντησε, σε ήρεμο ωστόσο ύφος:

«Οι κανόνες είναι να τηρούνται. Αν είμαι εντός των ορίων στους κανόνες πού είναι το πρόβλημα;»

Εκεί ήρθε η παρέμβαση του εκπροσώπου των αγώνων λέγοντας πως σταματά αυτού του είδους τις ερωτήσεις, ωστόσο ο Τσιτσιπάς θέλησε να το συνεχίσει κάνοντας τον εξής διάλογο μαζί του (μετά το 3:20 στο βίντεο):

Τσιτσιπάς: Θυμάσαι τι έγινε στον τελικό του 2012 και το toilet break που έκανε ο Μάρεϊ;

Δημοσιογράφος: Εκανε τρία λεπτά λιγότερο χρόνο

Τσιτσιπάς: Και αυτά τα τρία λεπτά κάνουν την διαφορά ε;

Δεν σταμάτησαν εκεί οι ερωτήσεις για το θέμα, με τον Στέφανο να υπερασπίζεται και πάλι τον εαυτό του.

«Άλλοι κάνουν πάνω από 25 δευτερόλεπτα για το σερβίς. Δεν έχω τίποτα με άλλους παίκτες και δεν παραπονούμαι. Δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι όπως μου έχουν μάθει οι γονείς μου. Κοιτάζω τον εαυτό μου. Άλλοι παίκτες δίνουν βάρος στο να κριτικάρουν τους αντιπάλους τους. Δεν θα αλλάξουν πολλά στο ματς ότι και να λέμε. Αν έχω παραβεί τους κανόνες, ναι να τιμωρηθώ. Όμως δεν το έχω κάνει» είπε.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.