Ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάσρι μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το super max συμβόλαιό του και έδωσε την υπόσχεση της επιστροφής στην Αθήνα μαζί με τον Giannis και το τρόπαιο του ΝΒΑ.

Ο Μαρκ Λάσρι έζησε μια περίεργη σεζόν. Γεμάτη αμφιβολία, πολλά χρήματα και ένα στόχο: το πρωτάθλημα για τους Μιλγουόκι Μπακς. Όταν ξεκινούσαν οι τελικοί, ο Λάσρι έμοιαζε μπερδεμένος. Η ατάκα του στον Μάικ Μπουντενχόλζερ, μετά τη βαριά ήττα στο Μπρούκλιν (125-86 στο Game 2), ήταν όλα τα… λεφτά: «Μπαντ, τι στο διάολο;» (σ.σ.: και δεν το είπε τόσο ευγενικά).

Η απάντηση του προπονητή των Μπακς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λάσρι στο Athletic, ήταν η ακόλουθη: «Μαρκ, θα δούμε το ματς και θα βρούμε τι έφταιξε».

Ο ιδιοκτήτης των Μπακς, σε ένα podcast 40 λεπτών, μίλησε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για τη χαρά που ένιωσε μετά την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και το supermax συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του Μιλγουόκι στην αρχή της σεζόν.

Στην Ελλάδα μαζί με τον Giannis

«Είχαμε την πίστη ότι θέλει να μείνει. Δεν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα. Το ερώτημα ήταν “αν μπορούμε να κερδίσουμε”. Ο Γιάννης είναι συγκεντρωμένος στη νίκη. “Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε τους παίκτες και θα πάρουμε και άλλους. Έχεις καλή σχέση με τον GM. Με την ιδιοκτησία. Πάντα μπορείς να πας κάπου αλλού, αλλά εμάς μας ξέρεις, ξέρεις πόσο δεσμευμένοι είμαστε”, ήταν κάποια από τα λόγια που του είπαμε στις συζητήσεις», είπε ο Λάσρι.

Ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα, σε δύο εβδομάδες, μαζί με τον Giannis και το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Πάντως, η κούπα του Λάρι Ο’ Μπράιαν έγινε αντικείμενο… αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο. Με τον Λάσρι να αφηγείται: «Τον είδα. Περπατούσε με το τρόπαιο. Πήγα και το ζήτησα για να βγάλω μερικές φωτογραφίες. “Όχι, είναι δικό μου”», ήταν η ατάκα του Λάσρι, ο οποίος ξέσπασε σε γέλια.

Η προπόνηση με τον Χόλιντεϊ

Παράλληλα, ο Λάσρι αναφέρθηκε και στην προσθήκη του Τζρου Χόλιντεϊ, η οποία ουσιαστικά έπεισε τον Αντετοκούνμπο να υπογράψει. «Θυμάμαι την πρώτη προπόνηση τους, με τον Τζρου να παίζει άμυνα πάνω στον Γιάννη. Ο Giannis τον ήξερε μόνο εξ’ ακοής. Μετά την προπόνηση, ο GM Τζον Χορστ μου είπε, “Ο Γιάννης ξέρει πόσο καλός είναι. Ο Χόλιντέι τον έπαιξε άμυνα. Είναι καλός”. Ηταν εκπληκτικό. Και νομίζω ότι έπαιξε ρόλο 100% στην απόφαση του Γιάννη, γιατί είδε πόσο αποφασισμένοι ήμασταν».

Πηγή: gazzetta.gr