Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος, έχει φτάσει την υπόθεση ένα βήμα πριν το οριστικό deal και αυτό που απομένει είναι να φτάσει σε συμφωνία και με την Πατσούκα.

Στην πολύωρη διαπραγμάτευση της Παρασκευής, το Τριφύλλι ανέβασε κι άλλο την προσφορά του στους Μεξικανούς, οι οποίοι έχουν… μυρίσει αίμα και προσπαθούν να καρπωθούν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό. Η συνολική πρόταση των πρασίνων σε Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα έχει ξεπεράσει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ, πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια και υπάρχει η αισιοδοξία πως το Σάββατο θα βρεθεί η χρυσή τομή, την ώρα που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί σύμμαχο.

Από κει και πέρα, ο 29χρονος εξτρέμ είναι κανονικά στην αποστολή των “Κόκκινων Διαβόλων” για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Κολόν (02:15) αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπος του ευελπιστούν να έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση αρκετές ώρες πριν την σέντρα του παιχνιδιού, ώστε ο παίκτης να μην αγωνιστεί και να ρισκάρει έναν τραυματισμό που μπορεί να θέσει σε αμφιβολία την μεταγραφή του στην Ελλάδα.

Πηγή: gazzetta.gr