Σήμερα το απόγευμα στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη σύσκεψη των φορέων του Άρη, στην οποία θα αποφασιστεί σε ποιον από τους Άλεξ Κάλας ή Λούις Όλιβερ θα παραχωρηθεί το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υπεύθυνη για την επιλογή του νέου διοικητικού ηγέτη της ομάδας ήταν η πενταμελής επιτροπή που συστήθηκε από τον Ερασιτέχνη, η οποία είχε την ευθύνη για να εξετάσει τις δύο επιλογές και να παρουσιάσει στη συνέχεια στους ανθρώπους του σωματείου τα συμπεράσματά της.

Χθες το πρωί μέλη του Ερασιτέχνη Αρη με επικεφαλής τον Χρήστο Ταουξίδη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, όπου και ενημέρωσαν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

«Αύριο θα τελειώσουν όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ταουξίδης και πρόσθεσε, λέγοντας: «Μέχρι τώρα δεν είχαμε τις εγγυήσεις που θέλαμε από τους ενδιαφερόμενους και γι’ αυτό υπήρξε αυτή η καθυστέρηση. Ξέρω ότι δεν αντέχετε. Ούτε εγώ αντέχω. Εχουμε τρεις δικηγόρους που ασχολούνται με την υπόθεση. Υπήρχαν διάφορα ζητήματα που έπρεπε να ξεπεραστούν. Ο ένας ενδιαφερόμενος έστειλε τα έγγραφα που ζητήθηκαν στα αγγλικά και ο άλλος στα ισπανικά και χάσαμε χρόνο ακόμα και στη μετάφραση…».

Στην αποψινή κρίσιμη συνεδρίαση θα αναλυθεί αρχικά από τους νομικούς το αποτέλεσμα του ελέγχου που έγινε στους δυο επιχειρηματίες, αναφέροντας αναλυτικά και την πρόταση που καταθέτει ο καθένας ξεχωριστά για την ανάληψη του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Άλεξ Κάλας, ο οποίος φέρεται να είναι και το φαβορί στην υπόθεση, αναλαμβάνει να καλύψει όλα τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος ως το καλοκαίρι, καθώς και τα έξοδα της εκκαθάρισης και της σύστασης νέας ΠΑΕ καλύπτοντας το μίνιμουμ μετοχικό κεφάλαιο που θα ορίσει η Γ.Σ του ερασιτέχνη.

Από την πλευρά του, ο κ. Όλιβερ φέρεται να διαθέτει ένα ποσό που φτάνει τις 700.000 ευρώ ως το καλοκαίρι και θα καλύψει την ΑΜΚ. Κοινή γραμμή και για τους δύο επενδυτές η παραμονή του Πάουλο Κάμπος και η άμεση υπογραφή των συμφωνητικών.

Πηγή: sport-fm.gr