Οι πρόσθετες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα έδειξαν ότι πρέπει να μπει στο χειρουργείο λόγω ρήξης χιαστού, όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Η αρχική διάγνωση μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου φορ στον αγώνα με τη Μποέμιανς στην Τούμπα έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού, αλλά τα πράγματα είναι χειρότερα τελικά.

Αυτό έδειξαν οι αναλυτικές εξετάσεις που έκανε, με τον ΠΑΟΚ να ενημερώνει για τα αποτελέσματα και για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, προαναγγέλοντας απουσία έξι μηνών, μέσω της ιατρικής ενημέρωσης που ανέφερε τα εξής.

«Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης.Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες».