Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι κατά της πόλωσης με την αντίστοιχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αυτό το αποδεικνύει, σεβόμενη απόλυτα τους νόμους και τις αποφάσεις των Αθλητικών Δικαστών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στον OTE TV:

– Για τη νίκη του Ολυμπιακού:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ήταν μία σημαντική νίκη, η οποία θα μπορούσε να τελειώσει πιο εύκολα, καθώς η διαφορά είχε φτάσει ακόμα και στους 13 πόντους. Ήταν μία νίκη είναι και δεν κρίνεται κάποιος τίτλος. Σίγουρα υπήρξε άγχος, καθώς μειώθηκε η διαφορά από τους 13 πόντους. Αλλά, είχαμε απέναντί μας έναν δυνατό και αξιόμαχο Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να ήταν δύσκολο το παιχνίδι».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Και από την πλευρά μου συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Όμως, όλα αυτά τα χρόνια, με τόσα ταξίδια, είσαι υποχρεωμένος φεύγεις γρήγορα από το σήμερα και να πας στον επόμενο τόπο, που είναι το ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα στην Ευρωλίγκα».

– Για το αν θα προκύψει μεταγραφή-δώρο:

Π.Α.: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα από εμάς, αυτά είναι του προπονητή. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 29 του μήνα, ή στην τελευταία αγωνιστική του TOP 16. Αν κριθεί κάτι μέχρι τότε, θα το εξετάσουμε, αλλά προς το παρόν τίποτα. Το ζητούμενο είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Σήμερα είδαμε τον Ολυμπιακό με τους Λοτζέσκι, Ντάρντεν, Πρίντεζης και περιμένουμε τον Παπαπέτρου. Αν καταλαβαίνω καλά, θα είμαστε πλήρεις τον Ιανουάριο».

– Για το «χαρτοπόλεμο» με τον Παναθηναϊκό:

Γ.Α.: «Δεν υπάρχει “χαρτοπόλεμος” από την πλευρά μας. Έχουμε τοποθετηθεί για το τι έχει γίνει. Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει πέντε ανακοινώσεις για διάφορα θέματα και ο Ολυμπιακός ούτε μία. Υπάρχουν διαφορές σε βασικά θέματα».

Π.Α.: «Το θέμα είναι να σέβονται οι δύο πλευρές τους νόμους. Εμείς, ήμασταν τιμωρημένοι και βλέπαμε τα ματς από το σπίτι μας. Σεβαστήκαμε την τιμωρία μας. Να το κάνουμε όλοι αυτό και έτσι θα προχωρήσει προς το καλύτερο η κατάσταση. Η αντίπαλη πλευρά δεν σέβεται την τιμωρία και πηγαίνει στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με άλλους 10 μήνες. Έστω αν κάναμε δηλώσεις που ήταν υπερβολικές, τιμωρηθήκαμε και δεν ερχόμασταν στο γήπεδο».

– Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ που ήταν σε κόσμιο επίπεδο και για το πώς θα διατηρηθεί έτσι:

Γ.Α.: «Δεν φτάνει ένα παιχνίδι, καθώς μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερες οι συνθήκες. Θα πρέπει να είναι όλοι ήσυχοι για να είναι καλύτερο το κλίμα. Αυτά που είχαν προηγηθεί, μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, με ανακοινώσεις ανά δύο ώρες δεν βοηθούν σε τίποτα».

Π.Α.: «Οι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους και γι’ αυτό θα πρέπει και οι δηλώσεις από τους παράγοντες να είναι στο ίδιο κλίμα. Θυμάστε τις δηλώσεις που κάναμε εμείς μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ, στον τρίτο τελικό, όπου δώσαμε συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν κάναμε ούτε τραμπουκισμούς».

– Για το αν ξέρουν πότε θα βγει η απόφαση του Αθλητικού δικαστή:

«Αναμένουμε. Όπως γνωρίζουμε, θα βγει μέσα στην εβδομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr