Δεκαεννιά συμμετοχές μετράει σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής ο Φερνάντο Ουσέρο, του οποίου η συμπεριφορά έχει αλλάξει μετά το καλοκαίρι.

Όπως γράφει και η SportDay, ο Ισπανός μέσος παρουσιάζεται ξενερωμένος και δεν βρίσκει λόγο να συνεχίσει στον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτό οφείλεται στο γεγονός μετά την αποχώρηση του Ράγιο και του Χουάν δεν υπάρχει άλλος συμπατριώτης του στην ομάδα, τη στιγμή που όταν πήγε στους Αρκάδες οι Ισπανοί ήταν εννιά!

Ο 30χρονος παίκτης δεν έχει τσακωθεί με κάποιον συμπαίκτη του, απλώς δεν έχει κολλητούς πλέον μέσα στην ομάδα και παρουσιάζεται απόμακρος. Για αυτό τον λόγο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει περιβάλλον.

Τα πράγματα είναι απλά: εφόσον φτάσει στον Αστέρα μία πρόταση που να ικανοποιεί τον σύλλογο της Τρίπολης και τον Ουσέρο, τότε θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες δείχνουν διατεθειμένοι να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή έναντι 350-400 χιλιάδων ευρώ, ενώ ο ίδιος αμείβεται με 250.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος, αλλά στο ερώτημα αν ο Αργεντινός πήγε στον ΠΑΟΚ, η απάντηση είναι «τρέχοντας»!

Πηγή: sport-fm.gr