Η νίκη του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού ώθησε πολύ κόσμο να αρχίσει να βάζει στην κουβέντα για την κατάκτηση του τίτλου τους «πράσινους», αλλά ο Γιάννης Αναστασίου δεχόμενος τη σχετική ερώτηση απέφυγε να απαντήσει.

«Εγώ βλέπω ότι έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο την Κυριακή. Αυτή η ομάδα δείχνει ότι έχει πάθος . Από πέρυσι προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να παίρνει αποτελέσματα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δημιουργούν rotation. Από τη στιγμή που όλα τα παιδιά δείχνουν ότι είναι σε καλή κατάσταση αυτό είναι θετικό», τόνισε.

Παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του. «Ήρθαμε εδώ να αγωνιστούμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Εμείς σε σχέση με το ματς της Κυριακής τολμήσαμε και αλλάξαμε μισή ομάδα. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Σήμερα μας ανήκουν τα συγχαρητήρια για την απόδοση που είχαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια», υπογράμμισε.

Όσο για τις διαφορές με το περσινό ματς στο Αγρίνιο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί, είπε: «Ο τρόπος που αγωνίζεται φέτος ο Παναιτωλικός είναι πιο επιθετικός και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να δεχτείς γκολ. Με τις τόσες αλλαγές δημιουργήσαμε φάσεις. Κρατάμε τους πόντους και συνεχίζουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr