Η Αγγλία και η Ουκρανία συμπλήρωσαν το παζλ της οκτάδας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τα 4 ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι πλέον γνωστά.

Την Παρασκευή, στις 19:00, στην Αγία Πετρούπολη θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας Ελβετία-Ισπανία και θα ακολουθήσει στις 22:00, στο Μόναχο, το ντέρμπι Βέλγιο-Ιταλία.

Το Σάββατο, στις 19:00, στο Μπακού, θα γίνει το παιχνίδι Τσεχία-Δανία και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί, στις 22:00, στη Ρώμη με το ματς ΟυκρανίαΑγγλία.

Νοκ άουτ οι Πρωταθλήτριες Κόσμου και Ευρώπης

Ο αποκλεισμός της Πρωταθλήτριας Κόσμου Γαλλίας, της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας και 2 ακόμα ομάδων που είχαν ως στόχο το τρόπαιο, της Ολλανδίας και της Γερμανίας, δείχνει ότι αυτό το Ευρωπαϊκό δεν έχει μεγάλο φαβορί. Όλα μπορούν να συμβούν στα 7 παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωσή του. Και οι 8 ομάδες έχουν τις δικές τους πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Μάχη γίνεται και για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που αποχώρησε νωρίς με την Πορτογαλία, παραμένει στην κορυφή με 5 γκολ και βρίσκεται στην … αναμονή. Χωρίς να μπορεί να ανεβάσει τη δική του επίδοση ελπίζει να μην τον ξεπεράσουν οι σκόρερ που συνεχίζουν στο τουρνουά.

Τον κυνηγούν με 4 γκολ ο Πάτρικ Σικ της Τσεχίας και με 3 γκολ ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Αγγλίας, ο Ρομέλου Λουκάκου του Βελγίου και ο Χάρις Σεφέροβιτς της Ελβετίας.

Το ζευγάρι του τελικού και ο όμιλος του νικητή

Το Πάμε Στοίχημα συνεχίζει να προσφέρει τα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τον νικητή του Ευρωπαϊκού, τον πρώτο σκόρερ, την ομάδα που θα φτάσει στον τελικό, το ζευγάρι του τελικού, τον νικητή της διοργάνωσης με διπλή ευκαιρία, τον όμιλο του νικητή.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, για καθένα από τα 4 παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, προσφέρονται περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Συνεχίζονται και στα προημιτελικά οι προωθητικές ενέργειες του Πάμε Στοίχημα, «Boost Νίκης», «Σκορ 3», «Επιστροφή Στοιχήματος» και «2-0 & Έληξε». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις προωθητικές ενέργειες και για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.