Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του, για να αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» αυτό το καλοκαίρι. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα φορά τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Αλάνιασπορ έστειλε και τα τελευταία έγγραφα που απέμεναν για το τελικό deal και έτσι η μεταγραφή του 34χρονου ποδοσφαιριστή στην Ένωση είναι γεγονός. Η ελληνική ομάδα πλήρωσε τη ρήτρα των 400.000 ευρώ στην τουρκική και με αυτόν τον τρόπο έκανε δικό της τον παίκτη.

Ο Τζαβέλλας επαναπατρίζεται μετά από τέσσερα χρόνια στην… ξενιτιά και θα μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ και να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

👉Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, Γιώργος Τζαβέλλας, που αποκτήθηκε από την τουρκική Aytemiz…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Wednesday, June 30, 2021

Τζαβέλλας: Έκανα τα πάντα για να βρίσκομαι στην ΑΕΚ

Μετά τις ανακοινώσεις, ο Τζαβέλλας πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, στις οποίες έκανε γνωστή τη μεγάλη του επιθυμία να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έκανα τα πάντα για να βρίσκομαι εδώ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζαβέλλα:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα μία νέα πρόκληση και νομίζω ότι έχω πολλά πράγματα να κάνω εδώ. Σίγουρα θα είναι το καλύτερο να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, για μένα ο στόχος μου είναι να μπορώ να μιλάω στο γήπεδο. Νομίζω θα εγκλιματιστώ πολύ εύκολα εδώ, έχω πάρα πολλούς φίλους και νομίζω ότι πολύ σύντομα όλα θα πάνε καλά. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, μία φανταστική εμπειρία και ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αυτή τη χρονιά, ώστε την επομένη να μπούμε σε αυτό το πανέμορφο γήπεδο.

Νομίζω ήταν το 2007 όταν προσπαθησαμε να ξανασυνεργαστούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν, τον προπονητή που μου έδειξε από την αρχή τόσο πολύ ότι θα ήθελε να είμαι εδώ. Καταφέραμε μέσα σε 10 λεπτά να κάνουμε μία συμφωνία και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μου έδειξε ότι η ομάδα με θέλει τόσο και εγώ ανταποκρίθηκα από την πλευρά μου και έκανα τα πάντα για να μπορέσω να βρίσκομαι εδώ».