Κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για τη Φιορεντίνα η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νταβίδ Πισάρο. Ο χιλιανός μέσος τόνισε πως η φετινή πορεία των «βιόλα» είναι απογοητευτική μέχρι στιγμής, λέγοντας πως κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά» θα πρέπει να κάνουν το… restart.

«Θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, αλλά τώρα θα πρέπει να βάλουμε το… σμόκιν μας και να ξεκινήσουμε με ένα καλό εντός έδρας παιχνίδι. Θα πρέπει να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή. Όταν γυρνούσαμε από τη Γένοβα, κανείς δεν μιλούσε και αυτό δείχνει πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Νταβίδ Πισάρο και πρόσθεσε:

«Από εμάς εξαρτάται να παίξουμε καλύτερα. Μερικές φορές κάνουμε παιχνίδια υψηλού επιπέδου, αλλά μετά κάνουμε εμφανίσεις, όπως αυτή κόντρα στην Τζένοα. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το τι έχει να φοβηθεί η Φιορεντίνα από τον ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πάντα είναι δύσκολο. Χωρίς αμφιβολία, το χειρότερο για εμάς θα είναι να μην είμαστε συγκεντρωμένοι. Εάν είμαστε στο 100%, τότε μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε. Αλλιώς, ρισκάρουμε να γελοιοποιηθούμε».

Πηγή: Sport-fm.gr