Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα με αντίπαλο τη Φινλανδία, σόκαρε όλο τον πλανήτη. Άπαντες όσοι έβλεπαν τα όσα διαδραματίσζονταν στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, περίμεναν με κομμένη την ανάσα για κάποιο σημάδι που θα δείχνει ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη ζωή. Μέχρι να αποχωρήσει από το γήπεδο, η αγωνία είχε χτυπήσει… κόκκινο.

Τελικά, τα καλά νέα ήρθαν λίγο αργότερα, αρχικά με την πρώτη φωτογραφία που έδειχνε τον άσο της Ίντερ να έχει τις αισθήσεις του πάνω στο φορείο που τον μετέφερε στο ασθενοφόρο και αργότερα με πιο επίσημο τρόπο, όπου έγινε γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Ακολούθησαν τα μηνύματα του Έρικσεν από το νοσοκομείο, με τα οποία διαβεβαίωνε πως είναι καλά, ενώ έκανε γνωστή την επιθυμία του να επιστρέψει γρήγορα δίπλα στους συμπαίκτες του στην εθνική Δανίας. Επίσης, σήμερα έγινε γνωστό πως ένας από τους γιατρούς που έτρεξε στο πλευρό του, όταν κατέρρευσε στο χορτάρι, αποκάλυψε τα λόγια που είπε ο ποδοσφαιριστής μόλις συνήλθε.

Τα τελευταία νέα που έχουν να κάνουν με τον 29χρονο, έρχονται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας, η οποία με νεότερη ενημέρωσή της, γνωστοποίησε πως θα του τοποθετηθεί βηματοδότης.

«Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Μόρτεν Μπόεσεν, έπειτα από επαφές με καρδιολόγους στο Rigshospitalet και τον Έρικσεν, κατέληξαν στο συμπέρασμα: “Έπειτα από τις εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Κρίστιαν, αποφασίστηκε να του τοποθετηθεί βηματοδότης που κρίνεται απαραίτητος, λόγω και της αρρυθμίας που παρουσίαζει.

Ο Κρίστιαν αποδέχθηκε αυτήν τη λύση και όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να σέβεστε τις ιδιωτικές στιγμές του Έρικσεν και της οικογένειάς του», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.