Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε την ώρα του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία και οι συμπαίκτες του αντέδρασαν με τρομερό τρόπο.

Είναι η στιγμή που όλη η Ευρώπη έχει παγώσει. Η στιγμή που ο Έρικσεν βρίσκεται πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και όλοι φοβούνται τα χειρότερα. Φοβούνται αυτό που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται, αλλά οι αντιδράσεις όλων οδηγούν σε αυτή τη σκέψη.

Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον Δανό παίκτη να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και οι συμπαίκτες του εκείνη τη στιγμή αντιδρούν υποδειγματικά. Αντιδρούν ως πραγματική ομάδα. Με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

Οι Δανοί γίνονται ασπίδα πάνω από τον πεσμένο Έρικσεν, σχηματίζουν μια ανθρώπινη αλυσίδα και -ενώ είναι δακρυσμένοι- προστατεύουν σε απόλυτο βαθμό τον συμπαίκτη τους. Εκείνες θα μπορούσαν να είναι οι τελευταίες στιγμές του Έρικσεν στη ζωή και οι συμπαίκτες του στην εθνική Δανίας (του) έδειξαν τον σεβασμό που έπρεπε.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, φρόντισαν να… κρύψουν εντελώς τον συμπαίκτη τους, μη επιτρέποντας σε κανέναν να έχει οπτική επαφή μαζί του. Μια αντίδραση πραγματικής ομάδας και την ίδια ώρα μια αντίδραση που δείχνει τον μέγιστο σεβασμό σε αυτόν που είναι πεσμένος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.