Μετά την ισοπαλία με το Βέλγιο, η Ελλάδα πήρε νίκη επί της Νορβηγίας του Ερλινγκ Χάαλαντ σε φιλικό αγώνα στη Μάλαγα, χάρη σε γκολ των Μασούρα και Ανδρούτσου.

Η Εθνική ομάδα ήθελε να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Βέλγιο πριν λίγες μέρες και το παιχνίδι άρχισε όντως καλά, αφού στο 13′ η εξαιρετική κάθετη του Πέλκα έφερε το 0-1 από τον Μασούρα. Στο 18′ ο Ανδρούτσος είχε σουτ που έφυγε άουτ και στο 21′ ο ίδιος παίκτης με κοντινή προσπάθεια πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική, γράφοντας το 0-2.

Αρκετά καλό, με λίγα λόγια, το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ δεν επέτρεψε στη Νορβηγία να γίνει απειλητική σε καμία περίπτωση. Στο δεύτερο, όμως, οι Σκανδιναβοί μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και εκμεταλλευτόμενοι και την κακή -σε σχέση με το πρώτο μέρος- εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μείωσαν σε 1-2 στο 64′ με κεφαλιά του Στράντμπεργκ μετά το κόρνερ.

Οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, η Ελλάδα δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα και να βγει μπροστά, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με την ομάδα του Φαν Σιπ να αντέχει στην πίεση των Νορβηγών, να κρατάει το 1-2 και να παίρνει μια φιλική νίκη ψυχολογίας.

Νορβηγία: Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Στράντμπεργκ, Άγιερ (88′ Χάντσε-Όλσεν), Μέλινγκ (69′ Μπιόρκαν), Μίντσο (46′ Σόρλοθ), Μπεργκ (69′ Άουρσνες), Θόρσμπι (46′ Θόρστβεντ), Έντεγκααρντ, Ζακάριασεν (46′ Ράιερσον), Χάαλαντ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος (94′ Μπακάκης), Γαλανόπουλος (56′ Ζέκα), Μάνταλος (56′ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης (75′ Σιώπης), Τσιμίκας, Μασούρας (56′ Τζόλης), Πέλκας (75′ Παυλίδης).