Ο Νικόλας Αλέφαντος χαρακτηρίζει… ανέκδοτο τις τακτικές του Νίκου Νιόπλια, ενώ απαντάει στις ερωτήσεις των αναγνωστών με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λάρισα, η πιθανή απόλυση του Νίκου Νιόπλια, η ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και οι τακτικές του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι τα κυρίαρχα θέματα στην… ατζέντα του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος μέσω του blog του στο katimagiko.gr δίνει πραγματικό ρεσιτάλ:

«Για τον Παναθηναϊκό τα λέω μήνες. Δεν μπορούν αυτοί οι παίκτες να παίξουν σύγχρονο ποδόσφαιρο και ειδικά με αυτόν τον προπονητή. Ο Καραγκούνης δεν μπορεί να τρέξει όπως παλιά, ο Ζιλμπέρτο δεν μπορεί να τρέξει όπως παλιά, ο δε Μαρίνος, είναι τραγικό να τον βάζεις χαφ. Δηλαδή παρουσιάζεις ένα τρίγωνο χαφ με δύο παλαίμαχους και έναν παικτάκο!

Αυτό είναι ανέκδοτο του Νιόπλια! Απαράδεκτο τρίγωνο χαφ για ένα σωματείο μεγάλο όπως ο Παναθηναϊκός.
Από εκεί και πέρα, Βύντρα του 7 που παίζει για 7.

Σπυρόπουλος ταλαιπωρία! Δεν έχει αντοχή στην ταχύτητα να κάνει κούρσες και σέντρες, μπακάκος είναι. Κατσουράνης, προσπαθούν κάποιοι δημοσιογράφοι να τον κρατήσουν ψηλά, μπαλώματα είναι αυτά. Καντέ μέτριος σέντερ μπακ.

Ο Γκοβού σχόλασε, είπα ότι δεν μπορεί να ντριμπλάρει ούτε τον εαυτό του. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τον έχουν πάρει χαμπάρι οι αντίπαλοι τι κάνει, πάει προς τα μέσα συνεχώς να βρει το καλό του πόδι και τον κλείνουν, δεν τον περιμένουν από έξω καθόλου, αφού δεν το μπορεί. Μένει ο Σισέ. Όλος ο Παναθηναϊκός να ψάχνει τον Σισέ για να τους ξελασπώσει.

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Απαράδεκτο ποδόσφαιρο», τονίζει αρχικά ο πολύπειρος προπονητής, ενώ στη συνέχεια απαντάει και στις ερωτήσεις των αναγνωστών της «ερυθρόλευκης» ιστοσελίδας. Ενδεικτικά:

– «Θανάση, όντως ο Μιραλάς έχει το στιλ του Βίγια, όμως άλλο Ισπανία και άλλο Ελλάδα. Και για Ντουντού που με ρωτάς, τα έχω πει: Αργός παίκτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Kosta Papanagnou που με ρώτησε».

– «Θανάση, επίσης για τον Ζαϊρί, θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ, κι εγώ το πιστεύω. Δεν πρέπει ο Βαλβέρδε να αχρηστεύει παίκτες. Όσο για τον Καρντόσο, άσ’ τον εκεί που είναι. Για Ολυμπιακό μιλάμε. Για τον δε Φετφατζίδη, συμφωνώ ότι μπορεί στον άξονα να κάνει μεγάλα πράγματα. Αλλά μας έχει φορέσει στο κεφάλι τον Φουστέρ».

– «Stratos, για Ουρτάδο τα έχω πει, γιατί μας έφεραν κι άλλον αργό στα χαφ;»

– «Panos, σ’ ευχαριστώ, θα έβγαζα όντως παικταράδες στις ακαδημίες. Ο Κόκκαλης, να ξέρεις, με ήθελε για σκάουτερ, με έφερε δύο φορές προπονητή, αλλά είχε δίπλα του κάποιους που ακούγανε Αλέφαντο και αρρώσταιναν…»

– «Baladezas, δίπλα στον Αβραάμ ο Ντιόγο, ε; Δεν έχεις άδικο ρε μπαγάσα»!

Διαβάστε τα… πάντα όλα του Νίκου Αλέφαντου μόνο στο katimagiko.gr!