Με πέναλτι του Βέργου στο 83′ ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 την Ξάνθη στη ρεβάνς του αγώνα μπαράζ και εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League 1.

Οι Ακρίτες είχαν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά οι Αγρινιώτες είναι αυτοί που πανηγυρίζουν τελικά. Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις και η Ξάνθη έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, αφού είχε δώσει αργό ρυθμό και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να απειλήσουν.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναιτωλικός βρήκε τη λύση στο 81′, όταν πήρε πέναλτι για χέρι του Παπάζογλου. Δύο λεπτά μετά, ο Βέργος εκτέλεσε και έκανε το 1-0 που έμεινε ως το τέλος, με τους Αγρινιώτες να πανηγυρίζουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Παναιτωλικός: Κνετ, Ντουάρτε, Κωνσταντόπουλος (76′ Μάζουρεκ), Μαλής, Περέιρα (76′ Αριγίμπι), Εντινγκά, Ταχάρ (58′ Ματσόλα), Ντίας, Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Βέργος (87′ Βάντερσον).

Ξάνθη: Ίτσο, Τζούρμαν, Παπάζογλου, Πέτροβιτς (85′ Ντίνας), Παντελιάδης, Δημούτσος, Βέρκερ, Έμπερτ, Μικελτάντζε (64′ Τάτος, 77′ Σρόιερ), Σιατραβάνης, Παπάζογλου (64′ Θυμιάνης).