Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα κόντρα στον Άρη, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τελευταία φορά αυτήν τη σεζόν στους ποδοσφαιριστές του, αφού ουσιαστικά ξεκίνησε η άδεια όλων και φυσικά δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιοι θα βρίσκονται και του χρόνου στην ομάδα, με πρώτο από όλους τον Ισπανό τεχνικό.

Το θέμα προπονητή στην Ένωση παραμένει ανοικτό. Ενδέχεται, δηλαδή, να συνεχίσει με τον Ανδαλουσιανό στο «τιμόνι» της, αν και οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν στο ότι θα υπάρξει αλλαγή στον πάγκο.

Ο Ανδαλουσιανός κόουτς, πάντως, που έκανε και μία αινιγματική δήλωση μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» παίκτες στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε μία κίνηση, που δείχνει αφενός το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και αφετέρου ότι τρέφουν σεβασμό στο πρόσωπό του.

Ο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του και μετά την ομιλία του 57χρονου εκείνοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και τον αγκάλιασαν. Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός τους είπε «αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω»…