Για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια ο Άρης τερματίζει στην 3η θέση του πρωταθλήματος, με την ισόβαθμει ΑΕΚ να καταλήγει 4η.

Το ενδιαφέρον γύρω από την αναμέτρηση περιοριζόταν στο ποια από τις δύο ομάδες, αφού ήταν αγκαλιά στη βαθμολογία, θα έπαιρνε την 3η θέση και ποια την 4η. Καθαρά για τυπικούς λόγους, αφού δεν αλλάζει κάτι. Και τελικά αυτοί που τα κατάφεραν ήταν οι Θεσσαλονικείς. Αυτοί που ήταν και πιο σταθεροί από τους κιτρινόμαυρους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν δηλαδή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο 20λεπτο, ο Άρης ισορρόπησε κάπως την κατάσταση στη συνέχεια και στο 37′ η Ένωση στάθηκε άτυχη με την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι στο οριζόντιο δοκάρι μετά το κόρνερ του Τάνκοβιτς.

Αυτή, βασικά, ήταν και η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ο αριθμός των λαθών εκατέρωθεν ανέβηκε και το 0-0 δεν άλλαξε.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας (64′ Νεντελτσιάρου), Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (72′ Μιτάι), Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος, Σάκχοφ (46′ Γαλανόπουλος), Σιμάνσκι (46′ Κρίστιτσιτς), Μάνταλος, Τάνκοβιτς (64′ Λιβάι Γκαρσία), Ανσαριφάρντ,

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία (90′ Μπαγκαλιάνης), Μπερτόγλιο (74′ Μπρούνο), Γκάμα (74′ Σίλβα), Μάνος (56′ Μαντσίνι).