Αυτήν την φορά η Άρσεναλ δεν δέχθηκε έξι γκολ (όπως πέρυσι), αλλά και πάλι έφυγε με ήττα (2-0) από το «Στράμφορνζ Μπριτζ».

Το σκορ άνοιξε ο Αζάρ στο 28′ ύστερα από πέναλτι, που κέρδισε και έκανε γκολ ο ίδιος. Ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του ο Ντιέγκο Κόστα στο 78′ λεπτό και «καθάρισε» για τους γηπεδούχους.

Ο Αρσεν Βενγκέρ δεν κατάφερε πάλι να πετύχει νίκη απέναντι στον Μουρίνιο, που μετράει επτά επί του Αλσατού και πέντε ισοπαλίες.

«Κοκορομαχία» μεταξύ των δύο στο 29’, με τον πρώτο να σπρώχνει τον έτερο, διατηρώντας την κόντρα που έχουν.

Οι πρωτοπόροι δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση και έφθασαν σβηστά σε αυτό το τρίποντο, ενώ τη σεζόν 2013-14 είχαν νικήσει με 6-0 στο αντίστοιχο παιχνίδι. Δικαιολογημένα παράπονα για πέναλτι από τους «κανονιέρηδες» για χέρι του Φάμπρεγκας στο 63’ ύστερα από σουτ του Γουίλσιρ.

Αντικαταστάθηκε ο Κουρτουά στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 10’ «συγκρούστηκε» με τον Σάντσες, αλλά παρά την προσπάθεια του να βγάλει όλο το παιχνίδι δεν τα κατάφερε, διότι δεν του το επέτρεψε ο τραυματισμός στο αυτί του. Ο… παγκίτης φέτος, Τσεχ πήρε την θέση του.

Στους 19 βαθμούς πήγε πλέον η Τσέλσι, που έχει απόσταση πέντε βαθμών από την δευτερη, Μάντσεστερ Σίτι. Έβδομη πλέον η Άρσενάλ.

Πηγή: Sport-fm.gr