Ότι η Νίκη Βόλου δεν έχει να χάσει κάτι στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε ο Σβεν Βαν Ντε Μπροκ, ο οποίος σχολίασε και την εικόνα της ομάδας του στα μέχρι τώρα ματς.

Ο τεχνικός των Βολιωτών αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς στη Λεωφόρο τονίζοντας πως δεν υπάρχει άγχος ενόψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Εργοτέλη: «Η αντίδραση με τον Εργοτέλη ήταν καλή. Παρ’ όλο που δεχτήκαμε το γκολ θα μπορούσαμε να έχουμε γυρίσει το ματς. Ήταν άσχημη όμως η εικόνα μας αλλά η απόδοση της ομάδας ήταν καλύτερη από άλλα παιχνίδια. Σιγά σιγά όμως βελτιωνόμαστε και είμαστε πιο σφικτοί αμυντικά. Έχουμε περισσότερη ισορροπία και οι παίκτες ξέρουν τις θέσεις τους».

Για την μέχρι τώρα εικόνα της Νίκης Βόλου:
«Οι πρώτες αγωνιστικές είναι δύσκολες, το πρόγραμμα δεν μας βοηθάει αλλά αυτό είναι και καλό γιατί μπορούμε να καταλάβουμε και τι μας λείπει ακριβώς. Μετά από τέσσερις ήττες δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πιέσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Έχω παίξει με τον Γιάννη Αναστασίου, έχει ολλανδική νοοτροπία. Έχω δει μερικούς αγώνες του Παναθηναϊκού και είναι αρκετά καλή ομάδα. Δεν γνωρίζω ωστόσο πως θα παίξει η ομάδα του, όπως και εκείνος για εμάς. Πάμε χωρίς άγχος, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Είμαστε τελευταίοι οπότε μόνο ψηλά μπορούμε να κοιτάμε και θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr