Τα πρώτα του συμπεράσματα για την έως τώρα δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μοιράστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι των Πειραιωτών.

«Κακά τα ψέματα, κρίνεται ένας τίτλος. Το θέλουμε πολύ και οι δύο», ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ, ερωτηθείς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», που είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (8 ή 9 Οκτωβρίου) στο ΟΑΚΑ. Επίσης, αναφέρθηκε στις μεταγραφές του Ολυμπιακού.

Γιώργο έχετε κάνει το τρία στα τρία έως τώρα στην προετοιμασία, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Έτσι δεν είναι;

«Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς. Είμαστε στην προετοιμασία. Τέσσερα παιδιά ενσωματωθήκαμε αργότερα και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα για την ομάδα. Μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι θετικά. Θεωρώ ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και συνεχίσουμε… η ομάδα ακόμη προετοιμάζεται και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ ακόμα».

Πολύ νωρίς στη σεζόν, ξεκινάτε με παιχνίδι… από εκεί που τελειώσατε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Καλό είναι αυτό ή κακό, πως το σκέφτεστε;

«Θεωρώ πως δεν είναι έτοιμη καμία ομάδα. Κάθε μεγάλη ομάδα οφείλει να προετοιμάζεται και να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για το επόμενη της παιχνίδι και το επόμενο μας είναι με τον Παναθηναϊκό. Κακά τα ψέματα, κρίνεται ένας τίτλος και το θέλουμε πολύ και εμείς και αυτοί».

Σας φοβίζει το γεγονός ότι ξεκινήσατε με ατυχίες;

«Οι απουσίες τους είναι πολύ μεγάλες και του Τρεμέλ, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι, αλλά και του Ιωάννη, που η ομάδα τον υπολογίζει πολύ φέτος, καθώς έχει παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά παιδιά που θα προσπαθήσουν να αναπληρώσουν το κενό τους και να πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται και όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να μην φανεί τόσο πολύ η απουσία τους».

Τι παραπάνω πρέπει να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό με βάση τις προσθήκες που έχουν γίνει;

«Θεωρώ ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς. Οι παίκτες που έχουν έρθει είναι αρκετά έμπειροι και ξέρουν που βρίσκονται και έχουν εμπειρίες από την Ευρωλίγκα. Οι απαιτήσεις παραμένουν πολύ υψηλές για όλους μας, αλλά από εκεί και πέρα μέσω των αποτελεσμάτων έρχονται οι χαρές».

Πηγή: sport-fm.gr