Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», δεν είναι εύκολη. Ο Γιώργος Δώνης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, υποσχέθηκε προσπάθεια και… ό,τι βγει.

Ο τεχνικός του κυπριακού συλλόγου αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο των παικτών του απέναντι στους «μπλαουγκράνα», τονίζοντας παράλληλα πως η ουσία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι ο συνδυασμός της διασκέδασης με την ουσία.

Αναλυτικά:

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το έργο μας είναι δύσκολο. Η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει τον αντίπαλο να παίξει καλά, διότι κρατά την μπάλα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, θέλω να παίξουμε σεβασμό αλλά όχι υπερβολικό σεβασμό. Το κυριότερο για αύριο θα είναι να έχουμε συγκέντρωση. Δεν αρκεί να είμαστε προσεκτικοί για 20 λεπτά. Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να συνδυάσεις την διασκέδαση αλλά και να κυνηγήσεις το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε καλή νοοτροπία. Μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ και η Ατλέτικο δεν κάνουν εδώ τελική. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε», είπε στην αρχική του τοποθέτηση και εν συνεχεία αναφερόμενος στο δίδυμο Μέσι και Νεϊμάρ, τόνισε:

«Έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας, με την ομαδική λειτουργία. Θα παίξουμε και μπάλα, ανεξάρτητα αν θα είμαστε πίσω από την μπάλα. Είμαστε ρεαλιστές».

Πηγή: Sport-fm.gr