Την τιμητική του είχε ο Χρήστος Δώνης στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιτόρουλ, αφού αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε τόσο σε αυτό όσο και σε εκείνο για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Καλλονή που ακολουθεί.

«Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Προσπαθήσαμε αρκετά μέσα στο γήπεδο για να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και πιστεύω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό το κάναμε. Από εκεί και πέρα, δεν παύει να είναι ένα ευρωπαϊκό φιλικό. Δεν ήταν μια κακή ομάδα. Προσπάθησε να παίξει, προσπαθήσαμε και εμείς και νικήσαμε. Νομίζω το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η προσπάθεια που κάναμε μέσα στο γήπεδο. Ότι όλοι δώσαμε το 100%» τόνισε αρχικά ο Δώνης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς του πρωταθλήματος με την Καλλονή:

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί η Καλλονή γυρίζει στην έδρα της. Πέρυσι κατάφερε να μείνει στην κατηγορία παίζοντας σχεδόν όλα τα ματς εκτός έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα παλέψουμε και θα πάρουμε τους τρεις πόντους».

Τέλος, ο νεαρός μέσος μίλησε και για το Βαλμίρ Μπερίσα που έκανε το ντεμπούτο του στο φιλικό με τους Ρουμάνους:

«Ο κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο όταν έρχεται σε καινούργια ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης, φορ περιοχής και ελπίζω να μας βοηθήσει».

Πηγή: sport-fm.gr