Πρεμιέρα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, που θα γίνει στο Κατάρ, θα κάνει την Πέμπτη (25/03) η εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο των Ανδρών. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα λείψει ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος υπέστη ελαφριά διάσειση στην αναμέτρηση της Νόριτς με την Μπλάκμπερν.

Η «γαλανόλευκη» θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αλλά το έργο της θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συγκεντρώθηκε χθες (22/03) στον Άγιο Κοσμά και άρχισε την προετοιμασία του για το ματς στη Γρανάδα, ενώ θα ακολουθήσουν δύο στην Τούμπα.

Όσον αφορά τον 25χρονο αριστερό μπακ, βρίσκεται στην Αγγλία και το ιατρικό τιμ της ομάδας του βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με αυτό της Εθνικής, για να αξιολογείται η κατάστασή του. Οι πιθανότητες τείνουν προς το ότι θα βρίσκεται την Παρασκευή (26/03) στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος τόσο για τον αγώνα των προκριματικών κόντρα στη Γεωργία όσο και στο φιλικό απέναντι στην Ονδούρα.

Στη «γαλανόλευκη» αποστολή ενσωματώθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης που κλήθηκε την… τελευταία στιγμή, αποτελώντας μία έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.