Με τον Πογκμπά να αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Μίλαν και προκρίθηκε στους «8» του Europa League.

Οι Ιταλοί είχαν το προβάδισμα μετά το 1-1 που είχαν αποσπάσει στο Όλντ Τράφορντ, αλλά οι Άγγλοι απάντησαν με νίκη στο Σαν Σίρο και τους απέκλεισαν. Το ματς ήταν μοιρασμένο από το ξεκίνημά του, με τη Μίλαν να έχει τις δύο καλύτερες φάσεις του πρώτου μέρους, αλλά στην ανάπαυλα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε την κίνηση που έκρινε τα πάντα.

Έβγαλε τον Ράσφορντ, έβαλε τον Πογκμπά και αυτός ήταν που βρήκε δίχτυα στο 49′ με σουτ από κοντά, γράφοντας το 0-1 που έμεινε ως το τέλος, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Από εκεί και πέρα, στα άλλα τρία παιχνίδια, η Σλάβια Πράγας νίκησε εκτός έδρας την Ρέιντζερς με 2-0 (14′ Ολαγίνκα, 74′ Στάντσου) και την απέκλεισε, ο Άγιαξ νίκησε και εκτός έδρας με 2-0 (21′ Νέρες, 49′ πεν. Τάντιτς) τη Γιανγκ Μπόις και προκρίθηκε στους «8», ενώ και η Βιγιαρεάλ καθάρισε με το ίδιο σκορ (13′, 36′ Μορένο) τη Ντιναμό Κιέβου και πέρασε και αυτή στην επόμενη φάση.