Ένα άσχημο κι ένα αρκετά θετικό νέο από την προπόνηση του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Τετάρτης. Αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο ο Μαουρίσιο, ολική επαναφορά του Σαβιέρ μετά από τέσσερις μήνες!

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται πλέον για τα Playoffs της Super League Interwetten και το πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, με τον Λάζλο Μπόλονι να βλέπει την Τετάρτη τον Σαβιέρ να προπονείται κανονικά έπειτα από τέσσερις μήνες!

Ο Ισπανός εξτρέμ είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στα τέλη του 2020 και έκτοτε δεν είχε καταφέρει να επανέλθει, όμως, πλέον έχει μπει σε τροχιά μεγάλης επιστροφής στα πλάνα του προπονητή του ώστε άμεσα να είναι ξανά διαθέσιμος και να διεκδικήσει μια θέση στις πτέρυγες.

Ο Μαουρίσιο, ωστόσο, αποχώρησε με ενόχληση στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να προκύψει η ακριβής διάγνωση του προβλήματός του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος, Βέλεθ, Κουρμπέλης, Μπεκ, θεραπεία οι Σανκαρέ, Τζαβίδας, Καραγιάννης, Ηλιάδης και αποφόρτιση οι Μακέντα, Σένκεφελντ.

Πηγή: gazzetta.gr