Η νέα αγωνιστική σεζόν για τον Ολυμπιακό ξεκινά και πρώτος σταθμός για τους «ερυθρόλευκους» είναι η Νίκη Βόλου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το Σάββατο 23/8 και ώρα 21:30, θα διεξαχθεί ο αγώνας και οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης των εισιτήριων, αλλά και τις τιμές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague απέναντι στην Νίκη Βόλου που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” το Σάββατο 23/8/2014 και ώρα 21:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τετάρτη 20/8 έως την Παρασκευή 22/8 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00 και το Σάββατο από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τρίτη 19/8 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 ευρώ, 15 ευρώ, 20 ευρώ, 25 ευρώ, 30 ευρώ, 40 ευρώ, 45ευρώ, 70ευρώ και 100 ευρώ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την “κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού” που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 ευρώ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα γραφεία του ερασιτέχνη στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι από την είσοδο της θύρας 19.

Για πληροφορίες σχετικά με την “κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού” μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την “κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού”».

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS