Με γκολ του Ντέλετιτς στο 88′ η Λαμία νίκησε με 2-1 την ΑΕΛ και πήγε στο +6, έχοντας υπέρ της και την ισοβαθμία πλέον.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν την πρόθεσή τους να πρεσάρουν ψηλά, παίρνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού σιγά-σιγά. Και στο 33′ πήραν και το προβάδισμα με τον Αντέτζο, ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά την απόκρουση του Νάγκι στην προσπάθεα του Τζανετόπουλο και την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

Προβάδισμα που δεν έμεινε για πολύ όμως, αφού στο 45′ ο Γιακιμόφσκι με μια εκπληκτική εκτέλεση κόρνερ δυσκόλεψε τόσο πολύ τον Επασί που τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1-1)!

Με γκολ έκλεισε το πρώτο μέρος, με γκολ θα μπορούσε να «ανοίξει» το δεύτερο αλλά ο Νάγκι έκανε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Αντέτζο στο 52′, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει στη συνέχεια. Συνέπεια αυτού ήταν να μην υπάρχουν καλές φάσεις και όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, μέχρι που ήρθε το 88ο λεπτό…

Ο Αραμπούλι έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Ντέλετιτς και αυτός έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1 και δίνοντας μεγάλη νίκη στη Λαμία, η οποία πήγε στο +6 από την ουραγό ΑΕΛ και υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας στα πλέι άουτ.

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνες, Μπεχαράνο (94′ Τζέιμς), Τζανδάρης, Ρόμανιτς (76′ Πίτι), Ντέλετιτς (94′ Βασιλακάκης), Καραμάνος, Αραμπούλι.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Στίφλερ, Ντουρμισάι (85′ Νούνιτς), Γιακιμόφσκι, Πινακάς (73′ Μουκαντζό), Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ.