Το θέμα με τα τροφεία του νεαρού Γιάννη Μυστακίδη, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, λύθηκε καθώς οι Θεσσαλονικείς βρήκαν τη «χρυσή τομή» με την Φράιμπουργκ.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε στην προετοιμασία από τον Άγγελο Αναστασιάδη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο 20χρονος επιθετικός χρειάστηκε να περιμένει περίπου 35 μέρες για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Η αιτία της καθυστέρησης ήταν τα χρήματα που έπρεπε να δοθούν για τα τροφεία που δικαιούνταν η Φράιμπουργκ. Μετά, λοιπόν, από διαπραγματεύσεις με τη γερμανική ομάδα βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Η Φράιμπουργκ θα πάρει ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο πατέρας του τονίζει πως ο δανεισμός του στον Πιερικό θα είναι ένα χρήσιμο εφόδιο, ούτως ώστε κάποια στιγμή να βοηθήσει τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ.

«Θεωρώ ότι είναι καλό βήμα ο ΠΑΟΚ για τον μικρό, είναι πρόκληση. Ο κ. Αναστασιάδης είπε τα καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή η εισήγησή του είναι να πάρει κάποια παιχνίδια στην Β’ Εθνική για να επανέλθει την επόμενη σεζόν 100% έτοιμος, ώστε να βοηθήσει την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ», δήλωσε.

Πηγή: sport-fm.gr