Την υποψηφιότητα του για τη θέση του εκπροσώπου όλων των αθλητών / αθλητριών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ανακοίνωσε σήμερα (22/02) ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων έκανε γνωστή την απόφαση του μέσω Facebook.

«Η φωνή της κάθε αθλήτριας και αθλητή με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είναι δυνατή και να ακούγεται μέσα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι πολλά και θεωρώ πως εμείς που ακουγόμαστε λίγο περισσότερο λόγω ενός Ολυμπιακού μεταλλίου, είναι καθήκον μας να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε για όλους τους συναθλητές και συναθλήτριές μας την επίλυση τους.

Γι αυτό και σήμερα μετά από πολύ ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του εκπροσώπου όλων των αθλητών και αθλητριών από όλα τα αθλήματα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή», έγραψε ο 30χρονος αθλητής σε σχετική ανάρτησή του.

Η φωνή της κάθε αθλήτριας και αθλητή με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είναι δυνατή και να ακούγεται μέσα…

Posted by Eleftherios Petrounias on Monday, February 22, 2021