Με γκολ του Αγκάγιεφ ο Ατρόμητος πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και συνεχίζει με στόχο να πλησιάσει την 5άδα.

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μόνο καλή δεν ήταν, οπότε στον Ατρόμητο μάλλον αισθάνθηκαν τυχεροί που κατάφεραν να σκοράρουν πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 5′, πριν δηλαδή γίνει εντελώς βούρκος, με τον Αγκάγιεφ μετά την πάσα του Εντομβόνγι (0-1). Ο τελευταίος, είχε στο 28′ την ευκαιρία για το 0-2 αλλά την έχασε και τρία μετά ήταν η σειρά του ΠΑΣ να πλησιάσει στο γκολ και στην ισοφάριση, αλλά ο Μπρένερ αστόχησε.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Περιστεριώτες έγιναν ξανά απειλητικοί με την ωραία κεφαλιά του Μάτιτς που προκάλεσε την ακόμη πιο ωραία απόκρουση του Λοντίγκιν, για να ακολουθήσει στο 67′ η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Χαρίση για το 0-2. Και πάλι, όμως, αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι Γιαννιώτες να είναι ζωντανοί στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Και αφού γλίτωσαν το 0-2 και στο 71′, όταν η μπάλα πήγε στο δοκάρι από τη σέντρα σουτ του Ούμπιδες, έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 στο 80′ με το πλασέ του Παμλίδη στην κίνηση, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε και κράτησε το 0-1 για τον Ατρόμητο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Παντελάκης, Πήλιος, Οικονομόπουλος (63′ Σάλιακας), Κάργας, Λιάσος (46′ Ελευθεριάδης), Κάστρο (83′ Νάουμετς), Καρτάλης, Μπρένερ (62′ Παμλίδης), Λέο (83′ Μιλιτσεάνου), Κρίζμαν.

Ατρόμητος: Μανδάς, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβαό, Τομάσεβιτς (91′ Στρούγγης), Ούμπιδες (94′ Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης, Αγκάγιεφ (60′ Γιακουμάκης), Ραμπέλο (92′ Νταβιώτης), Εντομβόνγι (46′ Μάτιτς).