Έντονος προβληματισμός για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη καθώς βλέπει ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για την παραμονή δύο παικτών τους οποίους και υπολογίζει, τους Μανιά και Κύργια.

Αφορμή για αυτό ήταν το γεγονός ότι ούτε χθες δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον εκπρόσωπό τους, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, με αποτέλεσμα οι δύο υποθέσεις να παραμένουν στον αέρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία γι’ αυτή την αναβολή είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών έπρεπε εκτάκτως χθες να παραμείνει στην Αθήνα.

Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι δεν έχει αλλάξει η στάση των δυο ποδοσφαιριστών.

Ναι μεν εξακολουθούν να θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα, γεγονός που δυσκολεύει το έργο της διοίκησης στην προσπάθειά της να τους πείσει να μείνουν, ικανοποιώντας τις ανάγκες της ομάδας και του προπονητή, όμως από την άλλη θέλουν να ακούσουν και τον Αρη προτού να λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Αυτός που πλήττεται από τις αναβολές είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Οι αναβολές για δυο τόσο σημαντικούς παίκτες επηρεάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το πρόβλημα για τον 57χρονο τεχνικό μεγεθύνεται εξαιτίας των μεταγραφικών περιορισμών.

Ξεκάθαρη απάντηση για το πόσο θα χρειαστεί να περιμένει δεν υπάρχει, αφού η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον των δυο ποδοσφαιριστών παραμένει ανοιχτή, χωρίς, ωστόσο, αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο για άμεσες εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm.gr