Μπορεί οι Ιταλοί να γράφουν για συμφωνία με τη Λάτσιο, αλλά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φέρεται να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται από την Άρσεναλ και ψάχνει εδώ και καιρό την επόμενη ομάδα του. Αυτή, αφού πρώτα το όνομά του γράφτηκε για διάφορες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, φαινόταν ότι θα είναι η Λάτσιο, αφού δημοσιεύματα στην Ιταλία τον ήθελαν να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους Ρωμαίους για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα δύο εκατ. ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, φαίνεται ότι τα δεδομένα αλλάζουν, αφού η φημολογία είναι έντονη για επικείμενη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές είχαν φλερτάρει και στο παρελθόν, χωρίς όμως να προχωρήσει το θέμα, αλλά τώρα φέρονται να είναι πιο κοντά από ποτέ στον… γάμο.

Αν επιβεβαιωθούν οι φημες, ο Παπασταθόπουλος θα επιστρέψει στην Ελλάδα 12,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του και ενώ δήλωσε αρκετές φορές ότι θα επαναπατριστεί μόνο για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους στην άμυνα.