Με γκολ του Μπαράλες ο Αστέρας νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ στην Τρίπολη και συνεχίζει το κυνήγι της 5ης θέσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί, αφού είναι καλύτερη ομάδα και αυτό το δείχνει και η βαθμολογία, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά παραταγμένοι στον αγωνιστικό χώρο και είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους. Έτσι, ο Αστέρας παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερνε να απειλήσει, σε αντίθεση με την ΑΕΛ που λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 44′, πλησίασε στο γκολ με το σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς που απέκρουσε ο Τσιφτσής.

Με την έναρξη του δεύτερου, πάντως, η ομάδα της Τρίπολης απείλησε με το σουτ του Καπίγια και τελικά άνοιξε το σκορ στο 60′: Γύρισμα του Άλβαρες από αριστερά, πλασέ του Μπαράλες και 1-0. Σκορ που έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αφού η ΑΕΛ όσο κι αν ήθελε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλό επιθετικά και να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Αστέρας Τρίπολης, επομένως, συνεχίζει να κυνηγάει την 5άδα, ενώ η ομάδα της Λάρισας παραμένει στην προτελευταία θέση.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας (93′ Ρούμπεν Γκαρσία), Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (90′ Μπελόκ), Σίτο (83′ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (46′ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (46′ Καπίγια), Μπαράλες.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Μπέρτος (63′ Ακούνια), Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μιλοσάβλεβιτς, Ηλιάδης (87′ Σπαρβ), Κολομπίνο (74′ Πινακάς), Νικολιάς, Ντουρμισάι (74′ Νούνιτς).