Με γκολ των Ολιβέιρα και Λιβάια η ΑΕΚ καθάρισε τον Ατρόμητο και είναι μόνη στη 2η θέση πλέον.

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη φάση, στο 10′, με τον Χαρίση να προσπαθεί να κρεμάσει τον Αθανασιάδη, ο οποίος με υπερένταση κατάφερε να κρατήσει το 0-0. Βασικά, για να το θέσουμε σωστά, ο Ατρόμητος είχε τη μοναδική καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, αφού από το 10′ μέχρι και το 45′ δεν έγινε απολύτως τίποτα αξιόλογο στο ΟΑΚΑ και το μόνο που μπορούμε να σημειώσουμε είναι η αναγκαστική αλλαγή των φιλοξενούμενων στο 39′: Έξω ο τραυματίας Κιβρακίδης, μέσα ο Τομάσεβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 49′ με σουτ του Σιμόες, ενώ στο 52′ ο Ολιβέιρα είχε δοκάρι με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπακάκη. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πατούσε καλύτερα και στο 63′ πήρε το προβάδισμα με το πέναλτι του Ολιβέιρα (1-0), μετά το σπρώξιμο του Σάλομον στον Σιμόες και ενώ ο Μανδάς είχε μπλοκάρει την μπάλα.

Το προβάδισμα βοήθησε ώστε η Ένωση να κάνει πιο ήρεμη το παιχνίδι της από εκείνο το σημείο κι έπειτα, βάζοντας βάσεις νίκης στο 73′, όταν ο Μπακάκης έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λιβάια με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 89′ μείωσε σε 2-1 με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ήταν και αυτός που το πήρε για ανατροπή από τον Λιβάια.

Έτσι, αφού στις καθυστερήσεις δεν έγινε κάτι τρομερό, η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς και είναι πλέον μόνη στη 2η θέση, στο -9 από τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Σβάρνας, Λάτσι, Ινσούα, Σιμόες (82′ Σιμάνσκι), Σάκχοφ, Μάνταλος (78′ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (82′ Τάνκοβιτς), Λιβάια (95′ Μαχαίρας), Ολιβέιρα.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο (75′ Ούμπιδες), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (39′ Τομάσεβιτς), Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Μουνίθ, Ραμπέλο (61′ Κωτσόπουλος), Μανούσος (61′ Χριστοδουλόπουλος).