Σε ένα γήπεδο που για ακόμη μια φορά ταλαιπωρήθηκε για ακόμη μια φορά λόγω έντονης βροχόπτωσης στα Γιάννενα, ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχθηκε τον Άρη, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Super League 1. Παρά τις ευκαιρίες προσπάθειες και τις ευκαιρίες, το παιχνίδι έμεινε στο 0-0.

Το ματς είχε ρυθμό, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά, το πρώτο μέρος είχε ευκαιρίες, με τους «κίτρινους» να έχουν την πρώτη στο 12′, όταν σουτ του Γκάνεα μετά το φάουλ του Γκάμα έφυγε έξω από τα δοκάρια του Χουτεσιώτη. Στο 18′ οι Ηπειρώτες απάντησαν με τον Καρτάλη, που έβαλε κόντρα στον Ρόουζ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 27′, ο Σιόντης από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε ψηλά έξω, μετά από πολύ καλή μπαλιά του Παμλίδη. Στο 33’ ο Άρης βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Σε σέντρα του Σίλβα, την οποία έδιωξε ο Χουτεσιώτης, ο Μαντσίνι σούταρε σε κενή εστία, αλλά ο Μάνος είχε πέσει πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ εντός μικρής περιοχής.

Στο 40′, ο Καρτάλης προσπάθησε να απειλήσει ξανά την εστία του Μπουσέ, επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη μια φάση για τους Ηπειρώτες. Στο 44′ και σε κεφαλιά του Εραμούσπε, ενώ ο Μπουσέ έκανε λάθος έξοδο, η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη οι καιρικές συνθήκες δεν βελτιώθηκαν, με το σκηνικό να παραμένει ίδιο. Στο 55′ ο Γκάμα προσπάθησε να απειλήσει με φάουλ, ο Μαντσίνι μπήκε στη φάση, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του Χουτεσιώτη. Ίδια κατάληξη είχε και στο 61′ το φάουλ ξανά με εκτελεστή τον Πορτογάλο.

Στο 69’, από τις κόντρες που έγιναν στην περιοχή του ΠΑΣ, λίγο έλλειψε να μπει γκολ από τα πόδια του Μάνου. Ωστόσο και αυτή η φάση δεν έφερε κάτι για τους «κίτρινους».

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβαίνουν μετά το πρώτο μισό του ματς. Στο 75′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Κρίζμαν. Από εξαιρετική κάθετη του Καρτάλη στον Κροάτη, αυτός δεν πρόλαβε τον τερματοφύλακα του Άρη, που έσωσε τους φιλοξενούμενους. Τρία λεπτά αργότερα (78’), ο ΠΑΣ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Παμλίδη, όταν ο Λέο βγήκε στην αντεπίθεση από αριστερά, ο Γάλλος στριφογύρισε και έψαξε παράλληλα τον αμαρκάριστο συμπαίκτη του, αυτός έκανε το σουτ και ο Μπουσέ με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 86′ οι Θεσσαλονικείς είχαν ακόμη μια ευκαιρία, όταν σε σουτ του Μαντσίνι από αριστερά, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο φιλοξενούμενος Άρης έφτασε στους 33 βαθμούς, ενώ ο γηπεδούχος ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στους 15 βαθμούς, όπου έφτασε τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας απόσταση 7 πόντων από την προτελευταία ΑΕΛ.