O Γιόσιπ Μίσιτς σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε από τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Κροάτης πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Γιόσιπ Μίσιτς, για πρώτη φορά αναφέρθηκε ανοιχτά στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε και όπως αποκάλυψε είχε όγκο στα γεννητικά όργανα του, κάτι που το αντιμετώπισε με τη διπλή επέμβαση που έκανε το επόμενο διάστημα.

«Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω στην Κροατία, ειδικά στον καλύτερο κροατικό σύλλογο. Περιπλανήθηκα στο εξωτερικό για τρία χρόνια και τώρα είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ντιναμό. Σε ότι αφορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, μπορώ να πω την πραγματική αλήθεια. Έκανα χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις, αλλά τώρα το πρόβλημα αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά επέστρεψα στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», τόνισε ο Μίσιτς και μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

«Όταν παίζεις καλά, όλοι σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. Το μόνο που έχει σημασία είναι να παίζεις καλά. Σπόρτινγκ και ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία και τότε η απόφασή μου ήταν να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Τώρα επέστρεψα στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ», εξήγησε.

Πηγή: gazzetta.gr