Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε και επίσημα στην εποχή Ποκετίνο, με την έλευση του Αργεντινού τεχνικού να ανοίγει εκ νέου την κουβέντα για μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι στη Γαλλία το καλοκαίρι.

«Ο Άγιος Βασίλης μου έχει ήδη δώσει ένα δώρο επιτρέποντάς μου να βρω αυτόν το σύλλογο και να προπονήσω μια τέτοια ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Ποτσετίνο κατά την παρουσίασή του και συνέχισε:

«Λαμβάνω αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νάσερ και τον Λεονάρντο, που μου έδωσαν αυτήν τη δυνατότητα. Γνωρίζουμε ότι για τα μεγάλα κλαμπ, όπως η Παρί, υπάρχουν πάντα μεταγραφικές φήμες. Μόλις έφτασα, θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ και θα δούμε αργότερα για τις φήμες».

Σε ερώτηση για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός τεχνικός απάντησε διπλωματικά: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από είκοσι χρόνια, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά από τρεις μέρες, είμαι ακόμα στη φάση προσαρμογής, θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε όλα αυτά αργότερα».

Οι ερωτήσεις για τον Μέσι δεν σταμάτησαν με τον πρώην προπονητή της Τότεναμ να αφήνει ανοιχτό «παράθυρο» για τον συμπατριώτη του.

«Για τον Μέσι κι όλα αυτά δεν έχουμε μιλήσει, φτάσαμε μόλις στις 2 Ιανουαρίου σας υπενθυμίζω. Έχουμε πολλά πράγματα να προετοιμάσουμε από αύριο… Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για όλα αυτά τα θέματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάθε σπουδαίος παίκτης είναι ευπρόσδεκτος εδώ».